grad pageTitle

Integritetspolicy

INTEGRITETSPOLICY

För att du skall kunna handla eller få ta del av information från Porslinsfabriken i Lidköping AB måste du ge oss vissa uppgifter om dig själv; uppgifter som Porslinsfabriken i Lidköping AB ansvarar för att de används på rätt sätt. Denna e-post och integritetspolicy redogör för den information som samlas in om dig och hur vi använder och skyddar den m.m. 

Om du har frågor som rör våra rutiner om sekretess eller denna policy är du välkommen att kontakta oss. 

Dina personliga uppgifter 

När du registrerar dig på Porslinsfabriken i Lidköping AB blir du ombedd att fylla i ett registreringsformulär med viss personlig information, som t ex namn, adress, e-postadress och annan information som t.ex. ålder. 

Din e-postadress används för att skicka information direkt härrörande till beställningar som läggs hos oss. T.ex. skickar vi orderbekräftelse och kvitto/faktura via e-post. Vi använder också din e-postadress för att kontakta dig om oss och våra tjänster och produkter och för att ge dig information om andra produkter/tjänster som vi tror kan intressera dig. Du tillfrågas alltid att bekräfta om du vill mottaga utskick från Porslinsfabriken i Lidköping AB och kan lätt välja bort detta vid registrering. Din ålder efterfrågas för att vi skall försäkra oss om att du fyllt 18 år. Väljer du att betala mot faktura kommer vi att begära komplett personnummer för att vi skall kunna göra en kreditupplysning. Övriga uppgifter använder vi för att uppfylla våra leveransåtaganden i samband med din order. 

Porslinsfabriken i Lidköping AB registrerar alltid den IP-adress som ett köp genomförs från. Vid bedrägeriförsök kommer Porslinsfabriken i Lidköping AB att hjälpa polisiära myndigheter att spåra upp beställaren. 

Säkerhet 

Porslinsfabriken i Lidköping AB vidtar försiktighetsåtgärder för att skydda sina medlemmars personliga information. Du skall emellertid vara medveten om att Internetöverföring aldrig är 100% säker. Porslinsfabriken i Lidköping AB arbetar även med att skydda information offline. Alla dina data lagras i säkra, åtkomstbegränsade områden. Och det är bara anställda som behöver dessa data för att utföra en viss funktion som får åtkomst till information som är personligt identifierbar. 

Kreditkortsuppgifter 

Porslinsfabriken i Lidköping AB lagrar inte några kreditkortsuppgifter utan dessa vidareförmedlas endast i betalningsögonblicket till banken/kreditkortsföretaget. 

Fakturan/kvittot levereras via e-post när vi skickat din order (den medföljer ej leveransen). Ingen kostnad tillkommer med detta betalningssätt. 

Dina rättigheter 

Du har rätt att få en kopia av alla personlig information som Företaget AB har om dig. Du har också rätt att korrigera eventuella fel i denna information. 

Ändringar av vår sekretesspolicy 

Porslinsfabriken i Lidköping AB förbehåller sig rätten att ändra denna E-post och integritetspolicy om så anses behövas. Du har alltid rätt att ta del av aktuell policy antingen online via vår webbplats eller genom att kontakta oss. 

Din bekräftelse att du accepterar dessa villkor 

Genom att köpa från Porslinsfabriken i Lidköping AB accepterar du denna e-post och integritetspolicy samt att vi samlar in nämnda information.

Powered by Winbas e-handel
grad objHeader

Kundvagn

Kundvagnen är tom
grad objHeader

Mitt konto

Användarnamn:

Lösenord:closed Glömt lösenordet
closed Ny kund
grad objHeader

Visa priser

Inkl. moms
Exkl. moms